Сметката е суспендирана
СМЕТКАТА Е ВНЕСЕНА ВО ЛИСТА ЗА БРИШЕЊЕ
СМЕТКАТА НАСКОРО ЌЕ БИДЕ ИЗБРИШАНА.
ИСКЛУЧЕН
За повеќе информации и да не го загубите бекапот ве молиме контактирајте не
Контакт со нас